accordionapplearrow-btnarrow-downarrow-left-simplearrow-leftarrow-right-simplearrow-rightcard-arrowcheckconfigurecta-arrowcz-flagdownloaddropdowngoogle-playicon-testinfologo-symbol-currentcolorlogo-symbolmailmessengerphonepinplayplusquotesocial-besocial-fbsocial-igsocial-pinsocial-vimeosocial-youtubespintreezoom
Megvalósításunk

Vonzó és biztonságos terasz,
amely egy pilseni család beleszeretett

Nézze meg a videót

Helyszín: Stoud u Hradce, Plzeňský kraj
TERAFEST Forest Palisander+
Megvalósítás: ??? (2022)

A nyugat-csehországi új családi ház tökéletesen ötvözi az eleganciát a funkcionalitással. A Terafest® kompozit deszkákból készült egyszerű, részben fedett terasz hozzájárul a ház és közvetlen környezetének vonzó megjelenéséhez.

A Radbuza folyó mellett fekvő építési telek tulajdonosainak sikerült mindent tökéletes harmóniában összehangolniuk. A ház fehér-tiszta, minimalista vonalvezetése olyan, mintha az első köztársaságból származna, a kompozit fából készült lágy terasz pedig a nagyméretű franciaablakoktól a precízen vágott avaron keresztül a modern, süllyesztett medencéig hívogat.

Nem véletlen, hogy az új stodi épületet körülvevő teraszt a cseh WPC – Woodplastic cég, a fa-polimer kompozitból készült teraszok, kerítések és falburkolatok vezető európai gyártója a tavaly szállítottak közül a három legjobb közé választotta. Persze, vannak nagyobb, kifinomultabb, extravagáns teraszok… De a Terafest® deszkák egyik erőssége, hogy bármilyen környezethez alkalmazkodva képesek az összhatást fokozni, miközben hibátlanul és évtizedekig szolgálják a céljukat.

Az új építésű tulajdonosok által a teraszukhoz választott Terafest® Forest Plus deszkák időtálló dizájnnal rendelkeznek, amely jellegzetes természetes mintázatot ad, szabálytalan szemcsézettséggel kombinálva. Ez a különleges pigmentáció fokozza a valódi fa benyomását, és hozzájárul ahhoz is, hogy a szennyeződések és apró lerakódások kevésbé látszódjanak a teraszon. A ház világos fehérjével és a kert zöldjével együtt a palisander érdekes módon választott, enyhén vöröses árnyalata is finoman illeszkedik.

A részben fedett teraszt úgy tervezték, hogy összekösse az otthon lakóterületét a külsővel, lehetővé téve a család számára a két tér közötti természetes mozgást. Az új terasz további 140 m² biztonságos területtel bővíti a lakóteret, amelynek vonzerejét az egyszerű megjelenésű medence fokozza, amely tökéletesen illeszkedik a kialakításhoz és a méretekhez. – Otthon, mégis a friss levegőn, a természetben, és mégis minden elképzelhető kényelemmel elérhető közelségben a magánélethez.

A minőségi deszkák garantálják a terasz élettartamát

Az új teraszt a Terasy Plzeň, a deszkagyártó egyik tanúsított partnere szerelte fel szakszerűen. A pilzeni cégnek képzett szakemberei vannak, akik tanácsot adnak az érdeklődőknek a megfelelő dizájn vagy anyagárnyalat kiválasztásában, megtervezik a teraszt, elkészítik a kalkulációt, és igény esetén azonnal be is építik a teraszt. Képesek további tanácsadással vagy szolgáltatással is szolgálni, amire általában nincs szükség, kivéve, ha úgy dönt, hogy idővel bővíti a teraszt.

Ennek oka a Terafest® deszkák minősége – kivételes tartósságuk és hosszú élettartamuk, túlzott gondozás nélkül. Ez a terasz felületének időnkénti felsöpréséből, majd vízsugárral történő leöblítéséből áll. Nincs festés, nincs impregnálás, nincsenek vegyszerek. A WPC – Woodplastic akár 25 év garanciát is vállal a deszkáira, és ezt meg is engedheti magának. Tartósságuk alapja a szabadalmaztatott vegyület, amelyből a deszkák készülnek, és az egyedülálló lézeres gyártási technológia.

A nagy sűrűségű polietilénnel dúsított faőrlemény keverékéből készült, egészségre ártalmatlan és újrahasznosítható deszkák kizárólag teljes profillal rendelkeznek. Ennek eredményeként nem vetemednek, színtartóak és minőségük az idő múlásával sem változik. A WPC – Woodplastic decking nagy előnyei közé tartozik még a csúszásmentes, forgács és szilánkok nélküli felület, valamint az összes elképzelhető időjárási körülménynek – eső, hó, fagy és a nap UV-sugárzása – való ellenállás.

A vonzó WPC – Woodplastic terasz egy Pilsen környéki új épületnél a bizonyíték arra, hogy a megfelelő építőelem egészen új szintre emelhet egy házat és annak környezetét. És ha ehhez hozzávesszük a számos ingyenes szolgáltatás igénybevételének lehetőségét, valamint azt, hogy a bevált teraszlapok cseh gyártója inspirál, kár lenne nem élni egy ilyen lehetőséggel. Napjainkban egyre több ember számára a családi ház terasza több mint ésszerű választás.