accordionapplearrow-btnarrow-downarrow-left-simplearrow-leftarrow-right-simplearrow-rightcard-arrowcheckconfigurecta-arrowcz-flagdownloaddropdowngoogle-playicon-testinfologo-symbol-currentcolorlogo-symbolmailmessengerphonepinplayplusquotesocial-besocial-fbsocial-igsocial-pinsocial-vimeosocial-youtubespintreezoom

Kompozit fa burkolat

Kültéri homlokzat burkolat Terafest®

A külső burkolóprofilok eredeti választás külső falak, tartóelemek, oszlopok, portálok és pajzsok burkolására. Nagy ellenállásuk, stabilitásuk és minimális karbantartási igényük miatt hosszú távú megoldást jelentenek teraszok, kerti falak, pergolák és parkolók körüli falak burkolására. A teraszhoz és a kerítéshez stílusosan illeszthető színek széles választékából választhat.

A kompozit fából készült homlokzat burkolólapjai tökéletesen utánozzák magát a fát (még a luxus egzotikus fát is), de kiküszöbölik annak hiányosságait. A fautánzat burkolat kiválóan ellenáll az időjárási hatásoknak (nap, eső, fagy, hó), hosszú távon stabil formával rendelkezik, és szinte nem igényel karbantartást. 

Ezen kívül ugyanazt az előnyt nyújtják, mint a teraszok, azaz 25 év garanciát adunk a fakorhasztó gombák, rothadás és rovarok ellen. Arra is számíthat, hogy tisztán cseh termékről van szó.

Burkolatok Terafest®

Termékválaszték

150
Burkolati profil Forest

Méretek: 150 × 14 mm
Szabványos hosszúság: 3,3 m
Súly: 2,1 kg/bm

Színek: Cedar, Teak, Palisander, Mahagon, Inox, Eben

Műszaki adatlap

Burkolatok és kerítések TERAFEST®