accordionapplearrow-btnarrow-downarrow-left-simplearrow-leftarrow-right-simplearrow-rightcard-arrowcheckconfigurecta-arrowcz-flagdownloaddropdowngoogle-playicon-testinfologo-symbol-currentcolorlogo-symbolmailmessengerphonepinplayplusquotesocial-besocial-fbsocial-igsocial-pinsocial-vimeosocial-youtubespintreezoom

Kompozit fa kerítések

Kerítések Terafest®
Videó lejátszása

Szépítse meg házát ne csak egy stílusos terasszal, hanem egészítse ki egy ugyanilyen árnyalatú kerítéssel is. Ily módon harmonikus egységet hoz létre, amely egyesíti kertjét. Könnyítse meg életét a szinte karbantartást nem igénylő WPC kerítésekkel, amelyeket csak le kell mosni vízzel, és ezzel vége is a gondozásnak. Életed hátralévő részében csak boldoggá tesznek, és megvédik a magánéletedet a járókelők vagy a szomszédok szemétől.

Öt színváltozatból választhat WPC deszkát kerítéshez. Kerítésdeszkáink széles profilja jelentősen felgyorsítja az összeszerelést.

Kompozit fa kerítéseink nem igényelnek további felületkezelést. Nagyon időjárásállóak. Nem bánják az esőt, a havat, a fagyot vagy a kemény napsütést, emellett megtartják állandó színüket és formájukat is.

Bízunk kerítésdeszkáinkban, ezért 25 év garanciát adunk rájuk. A gyártásuk, úgy mint a teraszdeszkák és falburkolatok gyártása, a Cseh Köztársaságban zajlik.

Kerítések Terafest®

Termékválaszték

90
Kerítés profil Forest

Méretek: 90 × 15 mm
Szabványos hosszúság: bm
Súly: 1,65 kg/bm

Színek: Cedar, Teak, Palisander, Mahagon, Inox, Eben

120
Kerítés profil Forest

Méretek: 120 × 11 mm
Szabványos hosszúság: bm
Súly: 1,65 kg/bm

Színek: Cedar, Cedar+, Teak, Teak+, Palisander, Palisander+, Mahagon, Inox, Patina+, Eben

Műszaki adatlap

Kerítések és teraszok TERAFEST®