accordionapplearrow-btnarrow-downarrow-left-simplearrow-leftarrow-right-simplearrow-rightcard-arrowcheckconfigurecta-arrowcz-flagdownloaddropdowngoogle-playicon-testinfologo-symbol-currentcolorlogo-symbolmailmessengerphonepinplayplusquotesocial-besocial-fbsocial-igsocial-pinsocial-vimeosocial-youtubespintreezoom

Kapcsolat

Csak egy lépésnyire
van álmai teraszától.

Soha nem késő egy jó kávéval kezdeni a napot a saját új teraszon. És mi legyen az? Jó ránézni és jó megérinteni, az biztos. Olyan, amelyen mezítláb is járhatsz, amely nem csúszik el, nem ég meg a napon, és nem szálkásodik.

Talán még karbantartásmentesnek is kell lennie – Ön élvezni szeretné a kávéját, nem pedig azon gondolkodni, hogy mennyi munka lesz újra lecsiszolni és lefesteni a teraszt.

Egy új terasznak is sokáig kell tartania. Terafest kompozit teraszainkra akár 25 év garanciát vállalunk. És hisszük, hogy valóra váltja minden álmát, hogy élvezze a családjával és barátaival töltött időt.

Hogyan működik itt

Az új terasz
négy lépésben

01
Megkeressük Önnek a legközelebbi partnert

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és mi megkeressük Önnek a megfelelő telepítő partnert az Ön területén.

02
Tervezze meg új teraszát együtt

Partnerünk felméri az Ön projektjét, megfelelő műszaki megoldást ajánl és árajánlatot készít. Együtt választják ki a Terafest táblák típusát és színét.

03
Az Ön tervei szerint készítjük el a deszkázatot

A teljes anyagot az összeszerelő partnerünk specifikációi szerint készítjük el és szállítjuk el Önnek.

04
Telepítjük és átadjuk

A szerelőpartner lefekteti a burkolatot, és használatra átadja Önnek. Tanácsot ad Önnek a megfelelő ápolásról is, hogy hosszú éveken át örömet szerezzen Önnek.

A Terafestet szakemberek telepítik
Tanúsított telepítő partnerek hálózata

Számíthat telepítő partnereinkre. Mindannyian képzettek a Terafest rendszerben, számos munkát végeztek már, és készek tanácsot adni Önnek a projekt minden nehézségével kapcsolatban.

Látogasson el a
Kapcsolatfelvétel

Új bemutatótermünkben közel 60 m2 Terafest szabadtéri teraszt talál. Minták minden termékcsaládunkból különböző színekben. Ha nem biztos a dizájnban vagy a deszkák árnyalatában, térjen be hozzánk. Szívesen segítünk Önnek a választásban.

Bemutatóterem címe:
WPC – Woodplastic a.s.
Bukovany 181, 257 41 Bukovany